Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

Oglekļa tērauda panna Wadjan Skottsberg 34cm

532663
Preces ID:1348937
8360 
Piegādātāja noliktavā: 10 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

SKOTTSBERG® ir ilgtspējīga un veselīga alternatīva sintētiskiem nedegošiem pārklājumiem! SKOTTSBERG® oglekļa tērauda vates panna ir novērtēta tās daudzo īpašo īpašību dēļ. Panna ir pārklāta ar augu eļļu un reaģē kā nepielipīga panna. Turklāt pannas apakšdaļa ir ideāla biezuma (2,5 mm), lai nepieļautu vates pannas apakšdaļas deformēšanos karsēšanas laikā. Pannas rokturis ir dobs un neabsorbē karstumu no pannas. Šī wadjan panna spēj izturēt augstu temperatūru, tāpēc tā ir ideāli piemērota dārzeņu, zivju, gaļas, kartupeļu vai pankūku gatavošanai. Šī oglekļa tērauda panna ātri uzkarst, un, lai pagatavotu gaļu, tai nepieciešams maz tauku. Wadjan panna ir izturīga un piemērota jebkuram siltuma avotam. Indukcijas vai cepeškrāsns gatavošana šai pannai nesagādā problēmas. Pannas lietošana:Lai ēdiens nepieliptu pie dibena, ir svarīgi ievērot šos norādījumus. Novietojiet pannu uz karstuma avota. Ļaujiet pannai lēnām uzkarst uz lēnas uguns. Eļļu vai sviestu pievienojiet tikai tad, kad panna ir labi sakarsējusi. Izkausējiet sviestu, līdz tas pārstāj putot vai līdz eļļa ir silta. Ļaujiet sastāvdaļām, kas pielīp pie dibena, viegli apcepties, nemēģinot tās atdalīt. Ja nepieciešams, nedaudz samaziniet karstumu un mierīgi pagaidiet, līdz ēdiens pielipīs pie dibena. Īpašības:Diametrs: 34 cmMateriāla biezums: 2,5 mmMateriāls: oglekļa tēraudsVar mazgāt trauku mazgājamā mašīnāVarkrāsnī līdz 250 ℃.

Ražotājs:
SKOTTSBERG
Tevi varētu interesēt