Kokogļu dārza grils Master Grill ar dūmeni
Šajā grilā ēdienu var pagatavot ne tikai tieši virs žogiem, bet arī kūpināšanas kamerā.
Netiešā grilēšana ir iespējama, pateicoties īpašajam grila dizainam: mazāka, nedaudz dziļāka kamera rada dūmus koksnes dedzināšanas rezultātā.
Tas nonāk lielākajā kamerā, kur tiek uzglabāti ēdieni.
Šajā kamerā mēs viegli cepam gaļu, zivis u.c. temperatūrā no 80 ° C līdz 130 ° C no visām pusēm, pateicoties kurām tās saglabā sulīgu tekstūru un iegūst tipisku kūpinātu ēdienu garšu.
Dūmu intensitāti var regulēt, izmantojot ventilācijas atlokus, un temperatūru vārīšanas kamerā uztur nemainīgu un uzrauga ar vākā integrēto termometru.
Tas ļauj pagatavot vienmēr perfektus ēdienus.
Tehniskie dati:
- galvenā bļoda 73,5 x 45,5 x 22,5 cm
- sānu trauks 40 x 36 x 18
- augstums 129 cm