Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

PAW Patrol: Transformējošais tornis Ultimate City - 6060353

6060353
Preces ID:1298877
21760 
Piegādātāja noliktavā: 140 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

Paw Patrol Movie Lifesize tornis, spēļu būve
Glābšanas operācijas nekad nav bijušas tik aizraujošas kā ar filmas Ultimate City torni. Šis 90 cm augstais spēļu komplekts ir līdz šim augstākais Paw Patrol tornis. Viņš pārceļ kucēnu štābu Piedzīvojumu pilsētā no lielā ekrāna uz reālo dzīvi. Tas ir aprīkots ar apbrīnojamām funkcijām, piemēram, transformējamu izgaismotu glābšanas rampu, komandcentru, transportlīdzekļu un kucēnu liftiem, gaismas un skaņas efektiem un daudz ko citu! Ar Chase's kreiseri, uzspiežamu mugursomu un visām sešām Paw Patrol figūriņām jautrība var sākties uzreiz. Čezs iekāpj savā transportlīdzeklī un pirms misijas uz īsu brīdi sagaida to torņa garāžās, tad Čezs ar kucēnu liftu nokļūst štābā. Skaņas efekti un torņa apgaismojums tiek aktivizēti, nospiežot vienu pogu. Pagrieziet hologrāfisko pilsētas karti, lai pievienotu vairāk gaismu, un izmantojiet selektoru, lai izvēlētos kucēnu misijai. Šoreiz tas ir Chase. Jūsu varonis noslīd uz maiņas zonu, un Chase mugursoma tiek piesprausta savā vietā. Transportlīdzekļa pacēlājs dodas uz torņa virsotni, un tagad viss ir gatavs glābšanas sacensībām ar laiku. Kad rokturis ir nospiests līdz galam uz leju, Ultimate City tornis transformējas. Atveras priekšējais panelis un tiek izvietota glābšanas rampa. Jūs varat ļaut transportlīdzeklim no augšas nolaisties lejā, un darbība sākas. Svītras uz rampas iedegas, kad transportlīdzeklis pa to ripo, gluži kā filmās. Glābšanas operācijas nekad nav bijušas tik aizraujošas kā ar Ultimate City torni. Lai pabeigtu misiju, šāviņus izšauj, nospiežot pogu uz mugursomas, un trīs no tiem ir iekļauti piegādes komplektācijā. Šī bērnu rotaļlieta dod daudz vietas iztēlei glābšanas operāciju laikā, un tornī ir vieta, kur spēlēties ar visiem kucēnu varoņiem. Vēl plašākas rotaļu iespējas paveras, ja Ultimate City torni apvieno ar filmas luksusa transportlīdzekļiem, kas katrs tiek pārdots atsevišķi. Paw Patrol Movie rotaļlietas ir lieliska dāvana bērniem un Paw Patrol faniem.


 
Ražotājs:
SPIN MASTER

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt