Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

MGA LOL - Movie Magic Studios 12 leļļu komplekts + 70 pārsteigumi (576532)

576532EUC
Preces ID:1057791
14370 
Piegādātāja noliktavā: 6 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

LOL Pārsteigums! OMG Movie Magic Studios

Iepazīstinām ar LOL Surprise Movie Magic lellēm, kas ir modernākas un foršākas nekā jebkad agrāk! Drosmīgs un traks, gatavs demonstrēt savas aktiermeistarības un režijas prasmes pārsteidzošajā LOL Surprise filmu komplektā! Vai jūs arī esat traks par viņiem? Ak jā, LOL Surprise nevienu neatstās vienaldzīgu. Viņiem ir brīnišķīgi tērpi un modes aksesuāri, un viņu absolūti skaisti veidotās frizūras un grims priecē ar krāsām un oriģinalitāti. Vai esi gatavs šādai pārsteigumu devai ar LOL Surprise?

Pārsteigumi, ko atklāt

LOL SURPRISE Movie Magic Studios ir absolūts "must have" katram seriāla fanam!!! Šajā milzīgajā komplektā ir vairāk nekā 70 pārsteigumu, kas padarīs mīkstu katras meitenes sirdi. Milzīgā kaste pārvēršas par kinostudiju ar 4 skatuvēm un zaļu kino ekrānu. Pārsteiguma kastītēs ir 6 LOL Surprise lelles, 2 LILS Sisters lelles, 2 dzīvnieki, aksesuāri un apģērbi, kā arī 2 absolūti unikālas modes lelles - OMG! Ar Movie Magic Studios komplektu jūs esat gatavs izveidot savu filmu. Katrai lellei ir satriecoši vaibsti, lieliski veidoti mati un filmu zvaigznes stils.

Iestatiet saturu

   
  • 2 lelles LIL SISTERS (LIL Tinz un LIL Witchy Babay)
  • 2 PETS dzīvnieki (Super Kitty un Kansas K9)
  • Iepakojums kļūst par 3D filmu studiju
  • Vairāk nekā 70 pārsteigumu, tostarp: leļļu drēbes, apavi, pudeles, auskari, gredzeni, brilles, pakaramie, leļļu statīvi, matu suka, filmas ainas, 3D brilles ar klipsi, uzlīmes un daudzi citi
  • 2 OMG modeļu lelles ar piederumiem (Agent Glamour un Agent Soul)
  • 6 LOL SURPRISE lelles ar piederumiem (Pop Heart, grāfiene, Glamour Queen, Soul Babe, Glamstronaut un Black Tie)
Ražotājs:
MGA

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt