Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Technic Ford Mustang Shelby GT500 (42138)

42138
Preces ID:1000005
4950 
Piegādātāja noliktavā: 4 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

9+   Vecums
544  Detaļu skaits

Piedāvā bērniem no 9 gadu vecuma uzbūvēt pašiem savu rotaļu ātrumsacensību automašīnu ar kolosālo LEGO® Technic komplektu ""Ford Mustang Shelby® GT500®"" (42138). Aizraujošais modelis iepazīstinās bērnus ar inženierzinātnēm, bet tas ir tikai sākums! Izmantojot 2 pavelkamos motorus, bērni var likt rotaļu automašīnai traukties uz priekšu. Izmanto lietotni AR, lai paceltu rotaļu iespējas jaunā līmenī ar dažādām kolosālām paplašinātās realitātes funkcijām.

Brauc kā īsts sacīkšu braucējs.
Bērniem patiks daudzu stundu garumā pārbaudīt jaudīgās rotaļu automašīnas iespējas, izmantojot lietotnes LEGO Technic AR piedāvātās iespējas. Brauc sacīkstēs, izpildi izaicinājumus un atklāj dažādus aizraujošus rotaļu veidus. Šis modelis būs arī lielisks apskates eksponāts — tev tikai jāuzliek aizmugurējais pārsegs, lai auto izskatītos nevainojami.

Lieliska iepazīšanās ar inženierzinātnēm
LEGO Technic būvēšanas komplekti piedāvā funkcijas un mehānismus, kas darbojas gluži kā īsti un iepazīstina jaunos LEGO būvētājus ar mašīnbūves pasauli saprotamā un reālistiskā veidā.

  •  Uzbūvē ātrumsacīkšu leģendu. Sacīkšu auto faniem patiks būvēt un izpētīt aizraujošo LEGO® Technic rotaļu ātrumsacīkšu automašīnas komplektu ""Ford Mustang Shelby® GT500®"" (42138).
  •  Pavilkšanas funkcija. Automašīnai ir 2 pavelkami motori, lai to varētu viegli vadīt. Vienkārši pavelc automašīnu atpakaļ un atlaid to, lai tā trauktos uz priekšu.
  •  Episkas paplašinātās realitātes iespējas. Izmanto lietotni LEGO® Technic AR, lai pārbaudītu auto iespējas virtuālā sacīkšu trasē. Aplūko izaicinājumus, lai atklātu aizvien jaunus rotaļu veidus.
  •  Ideāls ātrumsacīkšu faniem no 9 gadu vecuma.Šis jaudīgās rotaļu automašīnas komplekts būs kolosāla dāvana ikvienam, kam patīk sacīkšu auto, ātrumsacīkstes vai paplašinātās realitātes rotaļlietas.
  •  Lieliski izmēri, lai izliktu apskatei. Šīs lieliskās rotaļu automašīnas aptuvenie izmēri: augstums 8 cm, garums 27 cm, platums 12 cm.
  •  Ar lepnumu izliec apskatei. Kad esi pārbaudījis, ko šis auto spēj, uzliec aizmugurējo pārsegu, lai izveidotu glītu eksponātu.
  •  Autentisks dizains. Šis reālistiskais, būvējamais modelis precīzi atveido leģendāro īstā Ford Mustang Shelby® GT500® izskatu.
  •  Aizraujoša būvēšana. LEGO® Technic pasaule piedāvā sarežģītas būvējamas rotaļlietas LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam būvēšanas izaicinājumam.
  •  Augsta kvalitāte. LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  •  Drošība pirmajā vietā. LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt