Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO The Mandalorian™ atlīdzības mednieka transportlīdzeklis 75292

75292
Preces ID:792078
22520 
Piegādātāja noliktavā: 5 prece(s)
+
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

10+    Vecums
1023  Detaļu skaits
 

Atdzīvini dārgumu mednieka Mandalorian un Bērna cīņas pret Scout Trooper un citiem pretiniekiem ar LEGO® Star Wars™ būvēšanas rotaļu komplektu The Mandalorian™ atlīdzības mednieka transportlīdzeklis (75292). Šim no klucīšiem būvētajam bruņotajam transporta zvaigžņu kuģim ir ar karbonīta dārgumu elementiem piepildīts kravas nodalījums ar atveramām sānu daļām, kas kalpo arī kā piekļuves rampas, kabīne divām LEGO minifigūrām, šautenes ar atsperes mehānismu, glābšanās kapsula un citas autentiskas detaļas, kas rosinās radošas rotaļas.

Piedzīvojumu lomu spēles
Šis sarežģītais zvaigžņu kuģa būvēšanas komplekts ir paredzēts bērniem no 10 gadu vecuma, tajā ir 1023 detaļas un 5 kolekcionējami LEGO Star Wars tēli, tostarp 2020. gada augusta jaunums: Mandalorian un Bērna LEGO minifigūras. Tas ir lieliski piemērots lomu spēlēm, bet kopā ar citiem LEGO Star Wars komplektiem piedzīvojumi kļūs vēl aizraujošāki.

Lieliskas idejas dāvanām
Jau kopš 1999. gada uzņēmums LEGO Group atveido leģendāros Star Wars pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus. LEGO Star Wars būvēšanas rotaļlietas ir ļoti populāras, un tās būs lieliskas dāvanas neatkarīgi no saņēmēja vecuma.

  •  Bērni var iejusties varonīgā cīnītāja Mandalorian lomā un atveidot spraigās ainas no seriāla “Star Wars: The Mandalorian” ar šo detalizēto zvaigžņu kuģa The Mandalorian™ atlīdzības mednieka transportlīdzeklis LEGO® klucīšu modeli (75292).
  •  Šajā jautrajā būvējamajā rotaļlietā ir iekļautas 4 LEGO® minifigūras: Mandalorian, Greef Karga, Scout Trooper un Bērns, kā arī IG-11 LEGO® figūra; katrai figūrai ir lieliski ieroči, lai lomu spēlēs atveidotu spraigas kaujas.
  •  Zvaigžņu kuģim The Mandalorian™ atlīdzības mednieka transportlīdzeklis ir divām LEGO® minifigūrām paredzēta kabīne, 2 šautenes ar atsperes mehānismu, ar karbonīta dārgumu elementiem piepildīts kravas nodalījums ar atveramām sānu daļām/piekļuves rampām, gulēšanas zona un noņemama glābšanās kapsula radošām rotaļām.
  •  Šajā sarežģītajā būvēšanas un rotaļu komplektā ir 1023 detaļas, un to var lieliski savienot ar citiem LEGO® Star Wars™ komplektiem. Komplekts būs izcila dāvana svētkos vai dzimšanās dienā zēniem un meitenēm no 10 gadu vecuma.
  •  The Mandalorian™ atlīdzības mednieka transportlīdzeklis drednauta aptuvenie izmēri: augstums 14 cm, garums 38 cm, platums 28 cm. Kad to neizmantosi svarīgu kravu pārvadāšanai, tas būs arī lielisks “Star Wars: The Mandalorian” dekors, ko izlikt apskatei!
  •  Šī LEGO® Star Wars™ kolekcionējamā būvēšanas rotaļlieta ir pilnībā veidota no LEGO būvēšanas klucīšiem, un tās dzinējspēks ir bērnu radošums. Baterijas nav nepieciešamas, tāpēc nekad neaptrūksies enerģijas jauniem radošiem un jautriem piedzīvojumiem!
  •  Vai bērnam šī ir pirmā iepazīšanās ar LEGO® komplektiem? Viss kārtībā! Šim būvējamajam rotaļu komplektam ir pievienotas pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas, tāpēc bērni varēs Mandalorian drednautu uzbūvēt ar džedaja cienīgu pārliecību par saviem spēkiem!
  •  LEGO® Star Wars™ būvēšanas rotaļlietas ir lieliski piemērotas bērniem (un pieaugušajiem faniem), lai atveidotu ainas no Zvaigžņu karu sāgas, radītu paši savus oriģinālos stāstus vai vienkārši izliktu apskatei apbrīnojamus būvējamos modeļus.
  •  Lai savienotu un atdalītu LEGO® klucīšus, nav jāliek lietā Spēks! Tie atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, lai nodrošinātu vienmēr nevainojami vieglu savienošanu un izturīgas būves.
  •  LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, spiesti, savīti, karsēti un rūpīgi pārbaudīti, tāpēc vari būt pārliecināts, ka šis Star Wars: Mandalorian būvēšanas komplekts atbilst visaugstākajiem drošības standartiem.
Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt