Rīgā: +371-20044707 vai +371-20370707 (Darba dienās 9:00 - 17:30)

LEGO Spiderman Daily Bugle (76178)

76178
Preces ID:791634
42650 
Prece izpārdota
Piegāde
Apmaksas veidi
Mūsu priekšrocības

24 mēnešu garantija

SMS / E-pasta paziņojumi

Preču atgriešana 14 dienu laikā

Dažādi maksājuma veidiPay orders in convenient ways: cash to the courier, by bank transfer on the receipt of the bank or by credit card right at the time of the order.

Godīga cenaLepojamies, ka arī juridiskām personām esošā cena ir bez kādiem papildus maksājumiem!

18+     Vecums
3772   Detaļu skaits
 

LEGO® Marvel Zirnekļcilvēka komplektā "Daily Bugle" (76178) ir iekļauti 25 klasiski Zirnekļpasaules tēli, un šis žilbinošais būvēšanas un apskates modelis ir paredzēts pieaugušajiem.

4 stāvi, kas cildina Marvel Universe pasauli.
Šis Daily Bugle biroja ēkas modelis ir aptuveni 82 cm augsts un būvēts no 3772 detaļām, un uz tā fona var darboties slaveni Marvel varoņi un ļaundari, turklāt daudzi no šajā komplektā iekļautajiem tēliem ir jaunumi! Ēkai ir daudz autentisku detaļu, aizraujošu funkciju un klasisko komiksu piedzīvojumu — no Ņujorkas taksometra ārpusē līdz plašajam Bugle galvenā redaktora birojam augšstāvā. Marvel entuziastiem šī modeļa būvēšana sniegs gan izaicinājumu, gan gandarījumu. Uzbūvētam modelim var noņemt stāvus, jumtu un fasādes, lai šis veltījumu Marvel pasaulei būtu vēl labāk apskatāms.

LEGO klucīšu komplekti modeļu veidošanai.
Aizbēdz no ikdienas steigas un ļaujies pieaugušajiem paredzētu LEGO būvēšanas komplektu valdzinājumam — tie būs piemēroti ikvienam, kam patīk radoša būvēšana vai komiksu kultūra.

  • LEGO® Marvel Zirnekļcilvēka komplekts "Daily Bugle" (76178) ir nepārspējams būvējams apskates modelis pieaugušajiem Marvel entuziastiem, un komplektā ir iekļauta kolosāla Marvel slavenāko varoņu un ļaundaru izlase.
  • Komplektu iedzīvina 25 minifigūras: Doktors Astoņkājis, Zirnekļcilvēks, Venoms, Mailzs Moraless, Zirnekļruksis, Zaļais Goblins, Pīters Pārkers, Zirnekļgvena, Mysterio, Smilšu vīrs, Robijs Robertsons un daudzi citi!
  • 5 šajā komplektā iekļautās minifigūras ir jaunumi: vampīru mednieks Bleids, Dž. Džons Džeimsons, Daily Bugle īpašnieks, Melnā kaķe, Pārgalvis un Sodītājs. Iekļauts arī Zirnekļcilvēka bagijs.
  • Ļauj vaļu savām būvēšanas superspējām ar modeli, kurā no 3772 detaļām varēsi atveidot Daily Bugle biroju ar neskaitāmām autentiskām detaļām, fascinējošām funkcijām un iespaidīgiem supervaroņu piedzīvojumiem.
  • Četrstāvu ēka ir radīta par godu Marvel Universe pasaulei, un šis būvēšanas un apskates modelis sniegs gandarījumu pieaugušajiem modeļu veidotājiem un komiksu kultūras faniem. Šo modeli ievēros jebkurā vietā.
  • Iespaidīgais modelis ir aptuveni 82 cm augsts, 27 cm plats un 27 cm dziļš. Tajā ir daudz klasisku tēlu, reālistisku funkciju un jautru piederumu.
  • Kvalitatīvās, saprotamās instrukcijas nodrošina iespēju ķerties pie aizraujošā būvēšanas projekta, tiklīdz ir atvērta kārba.
  • Pieaugušajiem paredzētie LEGO® komplekti ir veidoti tā, lai to būvēšana un izlikšana apskatei sagādātu gandarījumu un aizrautu ikvienu modeļu darināšanas entuziastu.
  • LEGO® būvēšanas komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc to detaļas ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

 

Ražotājs:
LEGO

Iegādāties preces līzingā tagad ir vieglāk kā jebkad agrāk: tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes Jūsu dārgā laika – aizpildiet līzinga pieteikumu Interneta veikalā www.707.lv, un par pārējo parūpēsies Interneta veikala www.707.lv klientu dienests.

KAS VAR IEGĀDĀTIES PRECES UZ NOMAKSU?

Preces www.707.lv uz nomaksu var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs (t.sk. citu valstu pilsoņi ar uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā);
Jums jābūt pastāvīgiem oficiāliem ikmēneša ienākumiem;
Kredīta ņēmēja vecums: no 20 līdz 76 gadiem;
Aizdevuma summa: no 100 EUR līdz 7000 EUR;
Aizdevuma termiņš: no 6 līdz 60 mēnešiem;
Pirmā iemaksa ir 10%, ja preces cena pārsniedz 1400 eur;
Noformēšanai nepieciešama pase vai ID-karte.

 

 

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "HolmBank" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
HolmBank Latvia

Ja apmaksu esiet izvēlējies ar "Aizdevums" starpniecību, lūdzu noklikšķiniet uz zemāk esošo linku un aizpildiet pieteikumu. 
aizdevums.lv pieteikuma forma

Tevi varētu interesēt